Eh! Apa dah jadi dengan carrot kek kat MHC nih? Accident ke? Nape lak buat face lift? Jangan suspen....actually..cewah talk London, MHC sentiasa mementingkan kepuasan pelanggan..dalam ertikata lain..MHC sentiasa nakkan improvement. Bukan kalau dah buat design macam tu...asyik camtu je sampai bila2.....
Contohnya carrot kek ni...dari hiasan carrot guna buttercream, sekarang Zue gunakan fondant. Lebih cute and nampak real. Kalau boleh nak letak carrot betui je..tp nnt org x lalu nak makan pulak kik..kik...kik. Creamcheese nya pun lebih kental dari sebelum ni..buat adjustment sikit pada resepi supaya lebih sodap gitu. Selain walnut, Zue juga letak hirisan almond kat keliling kek tu. Sedap tau bila makan tergigit almond yang rangup tu.....

Moist Carrot Walnut Cake With Creamcheese
1 Adunan 1.6kg/9" RM50 sahaja..
No comments:
Post a Comment